PrijavaPrisotni 4 gostov .
Verjamete v napredek brez garanja in trpljenja?
 
Institute of Noetic Science
IONS - Institute of
noetic Sciences
Pomagamo vam živeti lažje in napredovati hitreje
z manj stresa in BREZ garanja!
 Ključ
Nudimo vam KLJUČ za doseganje notranjega miru,
zadovoljstva, sreče, izpolnjenosti in
sproščenosti!

Podrobnosti >>
Prijave in rezervacije
sprejemamo vsak dan.

Prijavite se še danes!
Cenik storitev >>
Prijave in rezervacije >>
Sri Babaji
Integral PSY® I. modul PDF natisni

Prvi modul Integral PSY® sistema vam nudi povsem osnovne informacije o zakonitostih uporabe nadosebnih stanj zavesti in tudi obilico praktičnih napotkov ter vaj. Približno 85% vseh praktičnih vaj se izvaja v parih.

Prvi modul zajema tri seminarje katerih cilj je praktična aplikacija osvojenega znanja in transpersonalnih veščin v situacijah vsakdanjega življenja. Ti seminarji žal niso primerni za psihične bolnike.

 

- Integral PSY® I:

 • Integral PSY® - Začetni seminar
  Začetni seminar zajema osnove Clas II theta stanja, stika s transpersonalnim Jazom (Absolutna zavest, Enotno Polje itd...), theta meditacijo, veliko poudarka je na delu na prepričanjih in čustvih, dotaknemo se tudi osnov zunajčutne zaznave. Naučimo se kreirati veščine, občutja, znanja. Pobližje si ogledamo tudi tri osnovna stanja zavesti in človeško celovitost (fizis, eter, astral in mental).
  Vsak udeleženec prejme priročnik v slovenskem jeziku ter možnost nakupa knjige "Zdraviteljeva Modrost II" po ugodni ceni.
  Kakšna je vloga naše svobodne volje pri kreiranju realnosti oz. zaznave realnosti? Je mogoče v trenutku zamenjati katero koli prepričanje in katero koli čustveno stanje in tako direktno vplivati na doživljanje življenja?
  Pridite in se prepričajte sami!
  Prijave in Rezervacije >> • Integral PSY® - Nadaljevalni seminar
  Nadaljevalni seminar zajema napredne tehnike uporabe Class II theta stanja zavesti, ki vam lahko omogočijo natančen, dosleden in varen napredek na vseh področjih življenja. Podrobno se posvetimo naprednim vidikom dela na vzorcih in čustvih, vsaj 85% praktičnih vaj se izvede v parih, poglobimo se v lahkotno čiščenje travm iz otroštva in v svoje življenje povabimo več resnice, avtentičnosti in pristnosti. Veliko poudarka se daje tudi na prepoznavi, občutenju in izražanju čustvenih potreb, na odprtost na novosti v življenju in tudi na napredne oblike kreiranja česarkoli. Podrobno si tudi ogledamo zakonitosti t.i. karme, zakona akcije-reakcije, iz vidika uporabnosti v vsakdanjem življenju.
  Vsak udeleženec prejme priročnik v slovenskem jeziku ter možnost nakupa knjige "Kreiranje čustvenih stanj" po ugodni ceni.
  Želite spremeniti svoje dojemanje sebe in drugih v samih temeljih? Po tem seminarju morda nič več ne bo tako, kot je bilo.
  Prijave in Rezervacije >>


 • Integral PSY® - Zunajčutno zaznavanje, osnove
  Zunajčutno zaznavanje sodi v parapsihološko področje obravnave naše psihe. Raziskave po vsem svetu kažejo, da zunajčutna zaznave obstaja in da jo je mogoče uporabiti na zelo konkretne načine tudi v vsakdanjem življenju. Namen tega seminarja je vodstvo vseh udeležencev v smer optimalno razvite jasnovidnost, recimo.
  Vsak udeleženec prejme priročnik v slovenskem jeziku.
  Želite res videti in vedeti kaj ljudje resnično mislijo o vas?
  Prijave in Rezervacije >>


Po uspešnem zaključku prvega modula se izda certifikat in podeli naziv Integral PSY® Praktik. S tem se vam odpre pot naprej, v drugi modul Integral PSY® sistema.

 


 

 
Pogoji uporabe spletne strani | Varovanje zasebnosti
Copyright © 2009 - 2025 by Edmond C. & iC Team s.p. Kopiranje besedil na Portalu NI dovoljeno.
Unauthorized reproduction of any material is strictly prohibited and is subject to legal action