PrijavaPrisotni 13 gostov .
Verjamete v napredek brez garanja in trpljenja?
 
Institute of Noetic Science
IONS - Institute of
noetic Sciences
Pomagamo vam živeti lažje in napredovati hitreje
z manj stresa in BREZ garanja!
 Ključ
Nudimo vam KLJUČ za doseganje notranjega miru,
zadovoljstva, sreče, izpolnjenosti in
sproščenosti!

Podrobnosti >>
Prijave in rezervacije
sprejemamo vsak dan.

Prijavite se še danes!
Cenik storitev >>
Prijave in rezervacije >>
Sri Babaji
Razvoj Integral PSY® sistema PDF natisni

Moderna kognitivna psihologija natančno opredeljuje procese, ki so sam temelj našega dojemanja obstoja: zaznavanje oz. percepcija, učenje, pozornost, kratkotrajni in dolgotrajni spomin, komunikacija itd... (Kellogg 2007)

Hermann Ludwig Ferdinand von Helmholtz, napredni nemški fizik, zdravnik, psiholog in filozof (1821– 1894, splošne info >>) je zaznavanje okolja opredeli v formatu dvojnosti. Okolje ne zaznavamo direktno, temveč na podlagi mentalnih predstav o tem okolju.

V več kot stoletju se pogled na osnovni kognitivni proces, percepcijo, ni spremenil. Še več. Moderne znanosti, kot je kvantna fizika, dokazujejo, da je percepcija tista, ki barva okolje in ne obratno (SEP 2002, 2008).

Je možno povsem direktno in dinamično vplivati na zaznavo? Si lahko dobesedno sami kreiramo svojo percepcijo?

Odgovor je da.

Podrobnosti spodaj.

Trenutno Razpisani Seminarji Integral PSY® >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Integral PSY® sistem uporablja prav te principe. Na osnovi Class II theta stanja zavesti in stika s transpersonalnim Jazom (Rowan 2005) lahko v trenutku odstranimo in zamenjamo katero koli prepričanje (moram trpeti, denar je zlo, moram biti tiho ipd...) in katero koli čustveno stanje (bes, žalost, strah ipd...), če in ko smo pripravljeni živeti brez teh negativnsti, seveda.

Integral PSY® sistem je torej sestavljen iz komponent, ki so človeštu znane že na tisoče let:

  • globoka sproščenost (alfa in theta stanje),
  • aktivna uporaba volje oz. namere,
  • zavestni stik z absolutnim stanjem zavesti ter
  • zunajčutna zaznava.

 

Poglabljanje resničnosti, avtentičnosti in pristnega stika s stvarmi takimi, kot v resnici so, to je namen novega sistema. Integral PSY® sistem je tako pot in način trajnega napredka na vseh področjih življenja, ne samo hiter in lahek način ozdravitve (smrtnih) bolezni, recimo.

S pomočjo Class II theta stanja zavesti in stika s transpersonalnim jazom, lahko spremenimo percepcijo v trenutku. Prav tako lahko v izredno kratkem času odstranimo in zamenjamo ogromne količine negativnih energij iz življenja kogar koli. Vendar to samo po sebi, v veliki večini primerov, enostavno ni dovolj.

Za resničen napredek v življenju je potrebna sprememba načina delovanja, ne samo razmišljanja. In to se z abstraktnostjo težko doseže.

Integral PSY® (PSY je okrajšava za psychology) se začne tam, kjer abstraktnost nekaterih metod komplementarnega zdravljenja izgubi svoj doseg.

Theta PSY® je samostojen in neodvisen sitem psihološkega svetovanja in z Vianno Stibal, podjetjem Vianna's Natures Path ter Inštitutom ThinK ni povezan na nikakršen način.

 

_________

Kellogg, Ronald T. (2007), Fundamentals of cognitive psycholog, Sage Publications Inc.

Rowan, John (2005),  The Transpersonal: Spirituality in Psychotherapy and Counselling 2nd edition, Routledge

SEP, 2002, 2008, Copenhagen Interpretation of Quantum Mechanics, published online: http://plato.stanford.edu/entries/qm-copenhagen/

 

 
Pogoji uporabe spletne strani | Varovanje zasebnosti
Copyright © 2009 - 2025 by Edmond C. & iC Team s.p. Kopiranje besedil na Portalu NI dovoljeno.
Unauthorized reproduction of any material is strictly prohibited and is subject to legal action