PrijavaPrisotni 14 gostov .
Verjamete v napredek brez garanja in trpljenja?
 
Institute of Noetic Science
IONS - Institute of
noetic Sciences
Pomagamo vam živeti lažje in napredovati hitreje
z manj stresa in BREZ garanja!
 Ključ
Nudimo vam KLJUČ za doseganje notranjega miru,
zadovoljstva, sreče, izpolnjenosti in
sproščenosti!

Podrobnosti >>
Prijave in rezervacije
sprejemamo vsak dan.

Prijavite se še danes!
Cenik storitev >>
Prijave in rezervacije >>
Sri Babaji
Sistem Integral PSY® PDF natisni

Integral PSY® sistem psihološkega svetovanja zajema določene aspekte kognitivne psihologije, nevrobiologije, transpersonalne psihologije ter kvantne mehanike oz. t.i. Superstring teorije Enotnega polja. Je neposredna pot so-ustvarjanja percepcije oz. subjektivne realnosti na podlagi svobodne volje oz. brezkompromisnega namena s pomočjo transpersonalnega Jaza.

Integral PSY® je psihološki sistem, del moderne transpersonalne psihologije. Temelji tudi na humanističnemu dojemanju človeške psihe (več o tem >>) in kot tak sovpada tako z modernimi psihološkimi vedami kot tudi s starodavnimi empiričnimi izročili z Vzhoda. Namenjen je naravnemu in neintruzivnemu osebnostnemu razvoju na vseh področjih našega obstoja.

Integral PSY® združuje abstraktnost nadosebnih stanj zavesti in pragmatičnost vsakdanjega doživljanja.

Sistem temelji na natančni uporabi Class II Theta stanja zavesti oz. theta možganskih valov (več o tem >>) in živega, pristnega ter kontinuiniranega stika s transpersonalnim Jazom (več o Stanju Enosti >> ). Tako je sistem Integral PSY® pot in istočasno tudi način ozaveščanja ter uporabe inherentnih človeških potencialov za poglabljanje realnosti in doseganje večje avtentičnosti v vsakdanjem življenju.

Integral PSY® ni namenjen zdravljenju bolezni in lajšanju bolečin temveč je psihološki sistem, namenjen v prvi vrsti reševanju mentalno-čustvenih težav in poglabljanju realnosti in avtentičnosti v življenju.

Integral PSY® sistem je, na podlagi psihoterapevtskih in transpersonalnih izkušenj sestavil oz. razvil Edmond Cigale v okviru podiplomskega študija transpersonalne psihologije.

Trenutno Razpisani Seminarji Integral PSY® >>

 

"...Ne glede na to, kaj pravijo razna filozofska in religiozna izročila ali akademski psihološki diskurzi, je živeti srečno, izpolnjeno in globoko duhovno realiziran in materialno povsem preskrbljen ne le množno, temveč tudi povsem naravno. Sreča, izpolnjenost, notranje (duhovno) in zunanje (materialno) izobilje je vsakomur dosegljivo.
Integral PSY® sistem sem sestavil z enim samim motivom v vidu: omogočiti aktualizacije človeških inherentnih potencialov vsem zainteresiranim, in sicer na povsem varen, hiter a vseeno postopen in realen način..."- Edmond C.

 

 
Pogoji uporabe spletne strani | Varovanje zasebnosti
Copyright © 2009 - 2025 by Edmond C. & iC Team s.p. Kopiranje besedil na Portalu NI dovoljeno.
Unauthorized reproduction of any material is strictly prohibited and is subject to legal action